lördag 12 september 2009

Förutsåg Sven-Ingvars svininfluensan?

Fryser, får för mig att jag har feber och tänker att det kanske är svininfluensan. Och jag som skrivit om "svininfluensahysterin"!

Det finns en gammal sång av Sven-Ingvars som aldrig har varit mer aktuell än idag. Den heter "Virus och bakterier" och hade bland annat denna vers: "Det är virus och bakterier i farten kära du, dom har aldrig infekterat som dom infekterar nu, dom förökar sig ju inte alls på samma sätt som vi, likafullt kan man förstå dom ligger i".

Sista raden i sången var: "Varje virus tycks befinna sig på språng".

Ett annat avsnitt i sången innehöll följande rader: ”Det var mörkt omrking och kanske dom var kära, kanske viskade han något om en kyss. Sjunde himlen var väl aldrig förr så nära, men så sa hon - 'Tänk min mamma sade nyss: Det är virus och bakterier i farten...'" etc.

Medier, spåmän och spåkvinnor kan dra något gammalt över sig. Här har Sven-Ingvars för årtionden sedan förutspått inte bara svininfluensan utan också hysterin runt den!

TILLÄGG
Om någon undrar så hade jag ingen feber. Svininfluensahysterin påverkar även mig att oroa mig i onödan...

Inga kommentarer:

Funderingar om trans...

Jag är inte emot den nyligen antagna lagen för att jag är emot transsexuella. Tvärtom. Under stora delar av mitt liv har jag själv uppfattat...