torsdag 3 december 2015

"SD-propaganda - nej tack!"

Så här ser min dörr ut sedan kanske ett och ett halvt år tillbaka. Efter att ha fått SD:s lokaltidning genom dörren en längre tid, och med viss irritation läst utläggningarna från deras lokala förmåga, Dispatch-medarbetaren Tommy Hansson, fick jag till sist nog.

Nyheten om att jag satt upp anslaget verkar ha spritt sig snabbt. Dagen efter jag satt upp det och jag gick in i den lokala  matvarubutiken, började de två kassörskorna som satt där, med ett litet småleende starta en skämtsam diskussion om att de nog faktiskt borde gå med i SD, och att invandringen verkligen var hemsk, samtidigt som de både intensivt och roat tittade på mig....

test

2 kommentarer:

Tidlösa sa...

More nuttie news... Det här verkar ha *ökat* sista tiden?!

http://www.metro.se/nyheter/isis-5-far-inte-ha-sitt-namn-pa-nutella-burken-kan-misstolkas/EVHokB!rxwFx2noWl2JA/

http://www.foxsports.com.au/what-the-fox/isis-crisis-queensland-rugby-league-team-may-be-forced-to-change-name/story-fnn4peyo-1227069083835

Verkligen dags att börja kalla ISIS för "Daesh", uppenbarligen...

Vi kan ju hoppas att ingen kommer på idén att kalla en terrorgrupp för Ekologisk Revolution I Kanada (ERIK), eller Internationella Socialistiska Arbetargruppen (ISA), eller Ekumenische Völkische Allianze (EVA), eller...ja, du förstår.

Erik Rodenborg sa...

Ja, speciellt upprörande är förstås att en femåring inte får ha sitt namn på en burk för att hon är uppkallad efter en egyptisk gudinna, vars namn Daesh missbrukat å det grövsta. Man kan i alla fall vara glad åt att Daesh aldrig kommer att erövra Egypten, och sedan spränga bilderna av den "riktiga" Isis i luften!