måndag 28 december 2015

God fortsättning och gott nytt år NBT

Ny favorit i repris. Queens of Noice med Runaways och Joan Jett. Tillägnad en av Sveriges mest ettriga och oförtröttliga bloggare.

10 kommentarer:

NoBoyToy sa...

Hahaha! Erik du är underbar! :)
Jag har aldrig själv tänkt på hur bra den här låten passar mig och min blogg - tack snälla! Önskar dig också ett riktigt, riktigt Gott Nytt År, Erik! <3

Erik Rodenborg sa...

Du HAR tänkt på´det, i alla fall lite grann, i alla fall en gång. :-) Just nu sitter jag vid en biblioteksdator där man konstigt nog inte kan kopiera länkar, men om du går till mitt inlägg den 2 januari 2012, och läser din tredje kommentar där kan du se själv....

Varma hälsningar Erik

NoBoyToy sa...

Tant börjar tydligen bli glömsk. Hon kommer inte ihåg själv vad hon tänkt. ;)

Erik Rodenborg sa...

Här har du länken. :-) https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5978248756669811485&postID=2693304894372687925

Ann-Charlotte sa...

Jaha Erik, då är det min tur att gratta dig snart. Var det 71 eller 61 du fyllde? *host, harkel* Haha! Äsch, åldern är bara en siffra och jag återkommer med ett riktigt grattis och hipp hipp hurra den 31 december! Till dess - God fortsättning!

Erik Rodenborg sa...

Ja, jag har ju redan gratulerat dig idag på DIN födelsedag i ett annat sammanhang, men gör det gärna här igen.... :-)

Vad gäller min ålder, så, ja, jag brukar föredra att gratuleras på femtonårsdagen i efterskott. ;-) Men jag kan ju göra ett undantag nu, eftersom du säger att åldern bara är en siffra. Låter överoptimistiskt, tycker jag nog, men ändå fint på något sätt....

Ann-Charlotte sa...

Jag vet att du gratulerat mig - Tack! Det var snällt av dig. Det blev ett lugnt firande på en restaurang på Ekerö med tjocka släkten. God mat, födelsedagspresenter, sol och snö. Kunde inte bli så mycket bättre. Tänkte släpa med dig (om du vill) till en krog vid Odenplan i januari som har öppen spis och är urmysig. Jag dricker inte men du kan avnjuta deras underbara Irish coffe och där kan man sitta och prata i lugn och ro. Koppla av. Det blir kanon och då är min ekonomi okej igen också.

Ann-Charlotte sa...

Jag fick ett sånt här "nagelkitt" av min mamma och farmor så jag kan sköta om mina naglar. Jag älskar ju allt som har med hår, kläder, naglar och smink att göra :-)

Ann-Charlotte sa...

Erik, vi kan fråga "spöket" om hen vill följa med. Haha!

Erik Rodenborg sa...

Följer gärna med på krogen men är verkligen spöken tillåtna där?... ;-)

Låter verkligen som att du hade en bra dag, :-) Det förtjänar du verkligen, och hoppas fortsättningen blir lika bra också"

Varma hälsningar...