tisdag 3 april 2018

Det kvinnnohatande trollet

Fick en kommentar till min artikel om Kevinfallet. Den innehöll fyra länkar och påståendet att de visade att jag hade fel. I vilket avseende nämndes inte.

Jag la faktiskt in dem en kort stund, eftersom jag tyvärr är allt för godtrogen och tänkte mig att de länkar som lagts ut ev. skulle säga något relevant om Kevinfallet.

Det gjorde de inte alls. De var helt off topic. Och jag raderade kommentaren.

Nu visade det sig att det var samma typ av länkar som en anonym man (alternativt en ovanligt extremt kvinnohatande kvinna) skickat hit under ett antal år, så jag antar att det är hen som är i farten igen.

Länkarna gick till engelska dagstidningar.

De två första handlade om kvinnor som begått otäcka brott.   Jag har aldrig förnekat att kvinnor kan begå otäcka brott, så de visar inte att jag har fel på något sätt.

Den tredje länken var lite mer oklar, den verkade mena att poliser har dålig utbildning för att hantera våldtäkter. Det kan väl säkert stämma ibland.

Men vad som menades med att just lägga ut den länken torde framgå i den fjärde, där det stod att det var alltför lätt att inte fatta att det finns våldtäktsanklagelser som är falska.

Det kvinnohatande trollet är så att säga på nytt tagen på bar gärning.

Ständiga länkar om dels kvinnor som gjort hemska saker, dels om kvinnor som ljuger om att män gjort hemska saker. Det tyder på ett patologiskt kvinnohat. Ordet "troll" ovan används här i den vanliga internetbetydelsen, dvs en person som inte vill bidra till en diskussion utan endast vill förstöra den.

Om min blogg drev två väsentliga teman -att kvinnor aldrig begår otäcka brott, och att alla kvinnor alltid talar sanning -  skulle länkarna (förutsatt att de är seriösa, vilket jag inte närmare kollade) bevisa att jag har fel.

Men nu driver denna blogg inget av dessa teman.

Däremot  konstaterar jag att män i genomsnitt begår mycket fler otäcka brott (och i synnerhet sexualbrott, som båda exemplen i länkarna handlade om) än kvinnor. Det är inte min privata åsikt, den går mycket lätt att belägga statistiskt.

Detta motbevisas inte av två exempel, hittade från en engelsk tidning

Vad gäller lögner, så har jag förstås aldrig förnekat att kvinnor kan ljuga. Jag tror däremot att det är mycket ovanligt att kvinnor ljuger om just att de utsatts för våldtäkt, men jag säger definitivt inte att detta aldrig kan hända.

Men det anonyma kvinnohatande trollet tycks mena att lösrykta exempel på sådant "visar" att jag har "fel". Och lägger det dessutom under min post on Kevinfalllet.

Om det sista inte ska ses som upp åt väggarna off topic måste det betyda att hen anser att Kevin troligen mördades av av en eller flera kvinnor. Om hen lider av den fixa idén har hen så vitt jag kan se två alternativ. Antingen att bearbeta den med en terapeut - eller vända sig till polisen med dem, om hen nu tror att de har någon substans.

Men nu menar hen troligen inget sådant, Hen tillhör väl snarare papparättsrörelsens C- eller D- lag vars enda tanke är "kvinnor är infernaliskt hemska och ljuger alltid om män".  Något som de upprepar som om det vore ett mantra ungefär fem hundra gånger om dan.

För mig kan ni gärna fortsätta med detta. Men om ni är dumma nog att skicka dem till min blogg resulterar det i antingen att jag ignorerar dem, eller att jag skriver inlägg som just detta.

Ta in dem kommer jag aldrig mer att göra.

Inga kommentarer:

En fundamentalist som omvärderat Josua

Josuas bok är förmodligen den otäckaste boken i Bibeln. I den beskrivs hur Gud leder israeliterna i ett fälttåg med syftet att utrota den ka...